• All products are added to your cart.

Eson 2 - CPAP nasal mask - F&P

Image 1 / 2
The Fisher & Paykel Eson 2 nasal mask presents 20 new improvements compared to the simple Eson mask. The top priority is ease of use, maintenance and assembly. Compatible with all standard or heated CPAP air hoses. Extremely silent and with a great seal,
45,00
  • Article code ESN2MU
- +
Asset 1Add to cart
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Reviews
Rik 10-09-2023 16:48

Ik begon met een full face masker van F&P, en hoewel dat goed werkte, was ik nieuwsgierig of een neusmasker ook aan mijn behoeften zou voldoen. Ik heb twee verschillende onder de neusmaskers geprobeerd, die op zichzelf ook goed werkten, maar ze gaven me een ongemakkelijk gevoel vanwege de druk die ik onder mijn neus voelde. Het voelde alsof mijn neus een beetje omhoog werd geduwd, wat niet prettig was.
Met een over de neusmasker heb je dat natuurlijk niet. Met de Eson 2 heb ik een masker gevonden dat goed aanvoelt, soms voelt het zelfs alsof ik helemaal niets op mijn gezicht heb. Hoewel ik wel heb gemerkt dat de lekkage met de Eson 2 iets hoger is dan bij de andere maskers die ik heb geprobeerd, blijft deze nog steeds gemiddeld erg laag (gemiddeld 95% van de tijd onder de 6 liter per minuut).
Kortom, de Eson 2 heeft mijn CPAP-ervaring aanzienlijk verbeterd. Ik ben zeer tevreden met mijn keuze en zou dit masker zeker aan anderen aanbevelen!"

5 stars based on 1 reviews