• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ontdek de sleutel tot een rustgevende nachtrust met onze gespecialiseerde collectie voor mensen met slaapapneu – bij RMed vinden we de oplossingen die uw slaapkwaliteit kunnen verbeteren en uw welzijn kunnen verhogen.

 

RMed is een Belgische onderneming gericht op het behandelen van slaapstoornissen zoals slaapapneu en snurken. We bieden een luisterend oor en begeleiden u naar het voor u meest geschikte product, dit alles met een kwaliteitsvolle dienstverlening en ondersteuning aan huis. Al ons materiaal is van hoogstaande kwaliteit en de therapeutische voordelen werden klinisch getest.

 

U vindt ons op volgende adressen:

  • Chemin du Grand Marais 50, 7822 Isières
  • Verruestraat 28, 8510 Kortrijk

 

Wat is snurken ?

Snurken is vooral storend en bezorgt uw partner slapeloze nachten. Het geluid onstaat door trillingen van de slijmvliezen in de keelholte. Maar snurken kan ook het eerste symptoom zijn van het Slaapaneu Syndroom.  Ongeveer 30% van de bevolking snurkt, dit komt meer voor bij mannen dan bij vrouwen. De meeste mensen snurken in rugligging. 

 

Wat is Slaapapneu Syndroom?

Een Slaapapneu wil letterlijk zeggen : ademhalingstilstand tijdens het slapen. Er is sprake van een syndroom of aandoening als deze slaapapneu’s vaak en lang voorkomen, dit wil zeggen dat er per uur meer dan 5 ademstilstanden zijn die langer dan 10 seconden duren. De apneu’s kunnen worden veroorzaakt door een vernauwing tot volledige obstructie van de luchtwegen.  Men spreekt dan van een Obstructief SlaapApneu Syndroom of OSAS.

Lees verder ...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »