• Tous les produits ont été ajoutés à votre panier.

Eson 2 - masque nasal CPAP/PPC - F&P

Image 1 / 2
Le masque nasal Eson 2 Fisher & Paykel présente 20 nouvelles améliorations par rapport au masque Eson simple. La priorité absolue est la facilité d'utilisation, d'entretien et d'assemblage. Compatible avec tous les tuyaux à air CPAP standard ou chauffés.
45,00
  • Code de l'article ESN2MU
- +
Asset 1Ajouter au panier
Commandé avant , livré demain! Vous avez: 03:39 heures
Évaluations
Rik 10-09-2023 16:48

Ik begon met een full face masker van F&P, en hoewel dat goed werkte, was ik nieuwsgierig of een neusmasker ook aan mijn behoeften zou voldoen. Ik heb twee verschillende onder de neusmaskers geprobeerd, die op zichzelf ook goed werkten, maar ze gaven me een ongemakkelijk gevoel vanwege de druk die ik onder mijn neus voelde. Het voelde alsof mijn neus een beetje omhoog werd geduwd, wat niet prettig was.
Met een over de neusmasker heb je dat natuurlijk niet. Met de Eson 2 heb ik een masker gevonden dat goed aanvoelt, soms voelt het zelfs alsof ik helemaal niets op mijn gezicht heb. Hoewel ik wel heb gemerkt dat de lekkage met de Eson 2 iets hoger is dan bij de andere maskers die ik heb geprobeerd, blijft deze nog steeds gemiddeld erg laag (gemiddeld 95% van de tijd onder de 6 liter per minuut).
Kortom, de Eson 2 heeft mijn CPAP-ervaring aanzienlijk verbeterd. Ik ben zeer tevreden met mijn keuze en zou dit masker zeker aan anderen aanbevelen!"

5 étoiles selon 1 avis